Få vores e-bog "10 sjove teambuildingøvelser"
Ganske gratis.


Eventsupport tilbyder dig 10 lette teambuildingøvelser, som du selv kan gennemføre med dit team, din afdeling, dine medarbejdere eller andre, der trænger til en god og tankevækkende teambuildingøvelse.

Teambuildingøvelserne finder du i vores e-bog "10 teambuildingøvelser", som du får ganske gratis, hvis du abonnerer på vores nyhedsmail.

Gratis teambuilding og activitainment, du selv kan lave med dit eget team!
I e-bogen er der beskrivelser af de enkelte teambuildingøvelser, hvor vi gennemgår tema, anbefalet antal deltagere, nødvendige rekvisitter, praktisk gennemførelse m.v. Altsammen grundigt beskrevet, så du bliver i stand til at lave dine egne teambuildingøvelser nemt og bekvemt. Tilmeld dig her: http://www.eventsupport.dk/nyhedsbrev/

Eventsupport hjælper jer gerne med teambuilding og activitainment
Vi hjælper naturligvis også gerne med udvikling af målrettede teambuildingøvelser til jeres specifikke behov. Vi laver gerne en helt uforpligtende oplæg på jeres næste teamevent. Kontakt os for mere information.


GoCase er teambuilding "to go"
Eventsupport har også løsningen, hvis I mangler god, sjov og tankevækkende teambuilding og activitainment, som I selv kan afvikle.

Vi har udviklet og samlet en række stærke øvelser - og pakket det hele i en smart og håndterbar kuffert. Vi kalder det en Go-Case. Med en Go-Case får I en genvej til sjovere, enklere og mere effektiv teambuilding og activitainment.

Ved hjælp af den grundige vejledning, bliver I selv i stand til at gennemføre øvelserne. Vi har naturligvis også sørget for at pakke alle de nødvendige rekvistter i jeres Go-Case. Alle rekvisitter lader sig i øvrigt nemt supplere.

I får en vejledning, med en klar beskrivelse af øvelserne og mulighederne i den. I får værktøjer, som gør det lettere for jer at undervise. I gør det nemmere for jeres målgruppe at lære - og have det sjovt undervejs. Læs mere her http://www.eventsupport.dk/Go-Case.htm

Gratis teambuildingøvelser
Hvis du vil modtage gratis øvelser, inspiration til teambuilding og nyheder fra Eventsupport, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev: http://www.eventsupport.dk/nyhedsbrev/


 

 

 

 

EVENTSUPPORT | SMØGEN 5 | DK-8680 RY | +45 8689 3700