Eventsupport tilbyder Corona-sikker teambuilding

Covid-19 har skabt en ny virkelighed for os alle. Når vi handler ind, når vi tager offentlige transportmidler, når vi sidder ned til rockkoncerter, når vi går på arbejde – og når vi skal planlægge teambuilding og personaleevents.

Virtualitet og fysiske aktiviteter går hånd i hånd.

Hos Eventsupport tilbyder vi et væld af teambuilding produkter, der er særdeles velegnede til den aktuelle situation. De er kendetegnede ved, at deltagerne arbejder i små grupper på 4-6 personer, så vi undgår muligheden for smittespredning. Blandt nogle af de corona-sikre aktiviteter er bl.a. ”Profilløbet” og den tematiserede “BombSquad”. Også vores bynære “City Chase” og den praktiske aktivitet ”Katapulten” er gode valg, hvis I gerne vil være Cornona-sikker.

Vi bruger en praktisk og underholdende blanding af virtualitet og fysiske aktiviteter. Det muliggør, at flere små hold kan arbejde sammen om at samle point sammen til større enheder.

Et godt eksempel på dette er en 3 timers kick-off aktivitet, vi skal lave for 300 elever på en stor uddannelsesinstitution. Deltagerne dyster klassevis, men hver klasse er opdelt i små hold, der arbejder sammen mod det fælles mål. Briefingen og icebreakers foregår via videokonference i samtlige klasseværelser og instruktion er udarbejdet skriftligt til de enkelte hold. Deltagerne bruger egne mobiltelefoner, hvor de via vores app-løsning finder frem til 150 forskellige opgaver, der er fordelt over et stort udendørs areal. De fysiske opgaver bemandes med lærerne, så de enkelte klasser kun møder de lærer, de har i deres normale undervisning. Undervejs er vores gamemaster tilgængelig i app’ens chatfunktion. Afslutningen sker virtuelt i klasselokalerne, hvor vinderen kåres. Al data i form af point er tilgængelig online, ligesom eleverne selv er med til at lave et kæmpe foto-arkiv fra dagen. 

Vi desinficerer alle vores rekvisitter og materialer

Vi har tilpasset alle vores teambuildingprodukter, så vi kun bruger et minimalt antal rekvisitter. De lader sig nemt desinficere både før, under og efter aktiviteten. Heldigvis har vi materialer og rekvisitter nok, så vi kan sætte brugte rekvisitter i 72 timers karantæne på vores lager, inden de bliver brugt til næste event.

Udendørs såvel som indendørs

Vi er underlagt det danske vejrs luner, men vi har naturligvis også indendørs aktiviteter, der egner sig til corona-sikker afvikling. Et godt eksempel herpå er vores “EscapeBox” og spændende mysterieevents som f.eks. ”Kvinden på værelse 310”. Også her sørger vi for god afstand og sikker afvikling i små grupper.

Eventsupport har en innovativ tilgang til Coronakrisen

Vi indrømmer gerne, at vi – som resten af eventbranchen – lider under den igangværende pandemi. Men heldigvis har vi en innovativ tilgang til den nye virkelighed. Vi arbejder konstant på optimering og udvikling af vores teambuilding-produkter. Det er noget vores kunder nyder godt af. Vi skal f.eks. hjælpe en stor dansk pumpekoncern med udvikling af idéer til virtuelle teambuilding-aktiviteter, der skal anvendes ved en global online-konference senere på året. Har jeres organisation lignende udfordringer, kommer vi gerne med et uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe med at løse dem.

Vi arbejder desuden om vores egne Covid-19 forholdsregler, som du kan læs mere om. De betyder blandt andet, at vi naturlgivis tilbyder gratis og omkostningsfri ombooking af alle arrangementer, hvis myndighedernes Corona-restriktioner nødvendig gør dette.

I er på den sikre side, når I bruger Eventsupport som leverandør af teambuilding-aktiviteter og personaleevents!