Vi har i øjeblikket stor succes med at besøge relevante erhvervsnetværk, hvor vi giver den en gratis omgang netværksmassage. Se bare hvad Bent Wachmann, der netværkschef i Aarhus Netværk oplevede: ”Vi har i Aarhus Netværk haft fornøjelsen af at opleve Peter Dalsgaard fra Eventsupport på nærmeste hold. Det var dejligt forfriskende at opleve Peter være det aktive, centrale element i et par af vore morgenmøder. En god gang NetværksMassage, som han selv kalder det – og det virker sgu!”

Vi tilbyder at lave 10 gratis netværks-arrangementer i år. De 9 er væk. Skal du ha’ det sidste?

Gennem de seneste 9 år har vi drevet Eventsupport som en netværksbaserede virksomhed. Og nu har et af dine netværk mulighed for at få del i den oparbejdede knowhow, når vi giver jer en gratis netværksmassage. I 2016 har vi valgt nemlig valgt at tage på landevejen med et underholdende og medrivende foredrag, der udfordrer deltagerne på deres evne til at netværke.

Med en blanding af aktive øvelser og utraditionel tænkning engagerer vi deltagerne, så de på egen krop mærker, hvordan seriøs networking giver bedre relationer.

Denne event er gratis, hvis du har et relevant netværk. Men vi tilbyder kun 10 gratis events i 2016 – og de ni første er allerede lovet væk. Man skal altså smede, mens jernet er varmt, så vi vil anbefale dig at kontakte os om det sidste gratis foredrag med det samme. Vi forbeholder os ret til at sorterer – og frit vælge mellem ansøgningerne.

Arrangementet er et gratis teambuilding arrangement til erhvervsnetværk over hele landet.