Der foregår mystiske ting på kontoret.  Alle er under mistanke – og alle skyder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mysteriet før det er for sent.

Gennem sande – eller falske – udsagn fra medarbejderne på kontoret, hemmelige spor og sjove praktiske opgaver, skal deltagerne forsøge at opklare hvad der er sket, hvorfor det er sket. Og ikke mindst hvem der gjorde det. Her er masser af inspiration fra Escaperooms og TV-krimier. Vi har udviklet en sjov og mystisk event, der nemt lader sig afvikle på jeres eget kontor.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på kontorets personale. Når I sammenholder udsagnene og løser de praktiske opgaver , knækker I forhåbentlig mysteriet.

Når I samler brikkerne til opklaringen, vil I opleve:

  • En spændende og nyskabende teamaktivitet
  • Et fængende og underholdende plot
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

Aktiviteten er helt ideel som en (u)hyggelig afslutning på dagens møde, en god optakt til jeres aftenprogram. – eller en sjov fyraftensaktivitet.

Kontormysteriet egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer på jeres eget kontor. Overalt i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Se mere om vores Corona-forholdsregler

Værd at vide

Kontormysteriet er en indendørs team-aktivitet, der egner sig perfekt til afvikling på jeres eget kontor. For at skabe denne teamaktivitet har vi brugt flere af vores spidskompetencer: viden om team-udvikling, rollespil, mordmysterier og brug af teknologi!

Her kan alle være med. Ingen specielle egenskaber. Ingen special påklædning. Alle kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov og underholdende måde.