Og Oscar’en for årets bedste teambuilding aktivitet går til…

Eventsupports “A day at the movies”. Fuldendt og kreativ teambuilding-aktivitet fra sjov idé til helt færdig film og prisuddeling.

Forestil dig dine kollegaer finde deres indre Steven Spielberg, Alfred Hitchcock, Stanley Kubrick eller Martin Scorsese frem.

Med A day at the Movies, giver vi jer muligheden for en god procesøvelse, hvor I sammen finder frem til et emne, laver storyboard og skaber en film. I får mulighed for, på en sjov og kreativ måde, at skabe en fælles historie.

Dette er regulær teambuilding, hvor I sammen skaber værket, og i processen kommer omkring emnet fra flere vinkler. Her har I mulighed for at bearbejde dagligdags situationer – og omsætte dem til det levende billede. At The Movies kan f.eks. bruges som en festlig afslutning og evaluering på et forløb.

Når I sætter A day at the movies på plakaten vil I opleve:

  • Processen fra idé til færdig film
  • Mulighed for at nørde igennem
  • En rød tråd gennem hele aktiviteten

Efter optagelserne kan I vælge at lave en gallapremiere med uddeling af Oscarstatuette for ”Årets Bedste Film”. Vi sørger gerne for hele eventen – lige fra kreative rekvisitkasser, klaptræ og kamera til Oscarstatuette, filmredigering og popcorn.

Se mere om vores events til firmaer.

Værd at vide

Vi skal nok sørge for, at teknikken spiller, og at deltagerne bliver motiverede til at gå all-in. De bedste film skabes, når I tør kaste jer fuldt og helt ind i den kreative proces.

Her er garanti for en lærerig proces og masser af gode grin…… And Action!