Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.

Giv os et ring på 86 89 37 00, så vi kan hjælpe dig videre med planlægning, udvikling og afvikling.

Stor erfaring
Med en stor erfaring med teambuilding aktiviteter og events har vi siden 2007 underholdt og aktiveret tusindvis af glade kunder. Vores virksomhed er bygget op omkring et stort og varieret netværk, som ofte involveres i vores events. Vi går gerne i dialog med dig, så vi sammen kan skræddersy din event, så den lever helt op til dine og deltagernes forventninger.

Smukke omgivelser

Vi har valgt at placere os i det vilde Vestjylland. Vi er omgivet af noget af det skønneste og vildeste natur i Danmark.  Vi dog vilde med at leverer teambuilding overalt i Danmark, hvor I har lyst til at lave team aktiviteter.

Passionerede medarbejdere

Vi lever af vores passion, og det smitter naturligvis af på vores hverdag og vores produkter. Vi elsker at slippe legen løs med sjove team events, og heldigvis er vores kunder også enige med os i, at denne kombination er god til at styrke fællesskabet og samarbejdet i virksomhederne. De fleste af vores kunder vælger at arbejde sammen med os, fordi de synes, at vores ideer er rigtig gode og vores priser konkurrencedygtige. Og rigtig mange af dem kommer igen, fordi de synes, at vores service er helt i top.