Eventsupport er specialister i skønne juleevents

Eventsupport er specialister i at skabe den helt rigtige julestemning for jeres kunder, jeres medarbejdere – eller for jeres børnegæster.

Gennem årene har vi hjulpet virksomheder og organisationer med at tilrettelægge events for kunder og personale. Skal julen i år være helt speciel, hjælper Eventsupport og Julemandens Kontor.

“Hvad du ønsker, skal du få” – om det så er en komplet juletræsfest med Julemand, drillenisser, juletræ, godtposer, gaver til børnene. Vi sørger for det hele, for det meste – eller for en helt speciel del af jeres juletræsfest.

Det er helt op til jer selv. Men vil du nyde julefreden lægger du trygt juletræsfesten i vores hænder. Gennem mere end 10 år har vi drevet professionelt eventfirma, så vi har styr på det kunstneriske indehold, logisitikken – og ikke mindst budgettet.

I kan også få et fyraftens-besøg af julemanden, slip drillenisserne løs på kontoret, lade julemanden udbringe firmajulegaverne, giv julefrokosten et ekstra skud kanel med en sjov fotosession, hvor personalet får lov til at sidde på julemandens knæ.

Fotooptagelser, reklamevideoer, julemesser, juleshows, julekaravaner. Listen er lang – og hvis din ønskeliste er det samme, er Julemandens Kontor din helt rigtige samarbejdspartner. Vi har forståelsen for dine ønsker og behov. Så lad os starte med en kop kaffe og en snak