Eventsupport er specialister i alle de skønne juleevents

Hos Eventsupport ved vi hvordan man skaber den helt rigtige,  julestemning for jeres kunder, jeres medarbejdere – eller for jeres børnegæster.

Gennem årene har vi hjulpet virksomheder og organisationer med at tilrettelægge firmaevents for kunder og personale.
Skal julen i år være helt speciel, hjælper Eventsupport og Julemandens Kontor.

Få et fyraftensbesøg af julemanden

“Hvad du ønsker, skal du få” – om det så er et fyraftens-besøg af julemanden, slip drillenisserne løs på kontoret, lade julemanden udbringe firmajulegaverne, giv julefrokosten et ekstra skud kanel med en sjov fotosession, hvor personalet får lov til at sidde på julemandens knæ.

Sjove aktiviteter som optakt til julefrokosten

Sjove aktiviteter og teambuilding til som optakt til jeres julefrokost – uanset om I holder den hjemme på kontoret eller ude i byen – er et af vores specialer. Vi sørger for at sætte jer i den helt rette stemning med vores underholdende aktiviteter. F.eks. en af vores sjove mysterie-events eller de mere traditionelle teambuilding-aktiviteter.  Vi har naturligvis også tematiserede jule-events. Se links herunder.

Juletræsfester

Vi klarer også en komplet juletræsfest med Julemand, drillenisser, juletræ, godteposer, gaver til børnene. Vi sørger for det hele, for det meste – eller for en helt speciel del af jeres juletræsfest.

Det er helt op til jer selv. Men vil du nyde julefreden lægger du trygt juletræsfesten i vores hænder. Gennem mere end 13 år har vi drevet professionelt eventfirma, så vi har styr på det kunstneriske indehold, logisitikken og budgettet.

Fotooptagelser, reklamevideoer m.m.

Fotooptagelser, reklamevideoer, julemesser, juleshows, julekaravaner. Listen er lang – og hvis din ønskeliste er det samme, er Eventsupport og Julemandens Kontor din helt rigtige samarbejdspartner. Vi har forståelsen for dine ønsker og behov. Så lad os starte med en snak.