EVENTSUPPORT – DIN SPECIALIST I VELLYKKEDE FIRMAEVENTS

Vi har stor erfaring med at arrangere events, som dine medarbejdere vil huske mange år frem i tiden – både for det sjove og sociale på dagen, men også for det de tager med sig hjem bagefter.

Underholdende aktiviteter med engagerede deltagere

Vi arbejder med vores eget selvopfundne ord “Activitainment”, som blander gode, underholdende aktiviteter med aktive, engagerede deltagere, hvilket er din garanti for et succesfuldt arrangement.

Det er sjovt at blive godt underholdt, men det er endnu bedre, når man selv deltager aktivt i de sjove events.

Gennem årene har vi leveret sjove og engagerende firmaevents, der har underholdt 10.000-vis af medarbejdere.

15 års erfaring med firmaevents i hele Danmark

Med mere end 15 års erfaring har vi gennemført tusindvis af succesfulde firmaevents overalt i Danmark (og i udlandet, for den sags skyld) for både små og helt store virksomheder. Uanset om I er 10 eller 15.000 deltagere, har vi et erfaringsgrundlag, der giver jer tryghed i opgaven.

Events til firmaer fra København til Aarhus

Eventsupport har en stor viden om de forskellige de forskellige regioner i Danmark, inklusive byer som bl.a. København, Odense, Esbjerg og Aarhus. Dette giver os mulighed for at tilpasse arrangementerne til den specifikke lokation og kultur i hver by.

Stort udvalg af firmaarrangementer

Se nedenfor et udsnit af de events vi tilbyder, eller kontakt på telefon 86 89 37 00 eller mail info@eventsupport.dk. Vi tilbyder også helt skræddersyede løsninger.

Et væld af firmaarrangementer

Eventsupport tilbyder en bred vifte af firmaevents, der passer til alle typer af virksomheder og deres specifikke ønsker og behov. Vores tilbud inkluderer, teambuilding, mysterieevents og populære firmaevents som Kvinden på Værelse 310 og Escapebox.

Eventsupports firmaevents er designet til at give deltagerne en unik og engagerende oplevelse. Vores team af erfarne eventplanlæggere arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at alle detaljer er på plads med fokus på at opnå de ønskede resultater.

Skræddersyet event til dit næste firmaarrangement

Vi kan også skræddersy et arrangement, der passer til virksomhedens specifikke ønsker og behov. Uanset hvad, kan du være sikker på at Eventsupport leverer et succesfuldt og mindeværdigt event for din virksomhed og dine medarbejdere.

Bestil dit firmaevent allerede i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores tilbud eller ønsker at booke et firmaarrangement, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 86 89 37 00 eller mail info@eventsupport.dk.