Eventsupport tilbyder virtuel teambuilding

Hos Eventsupport tilpasser vi os den aktuelle Corona-situation og tilbyder derfor også virtuel teambuilding og activitainment. Vi har redigeret nogle af vores succesfulde teambuildingaktiviteter, så de lader sig gennemføre i et virtuelt setup.

Vi indrømmer gerne, at vi – som resten af eventbranchen – lider under den igangværende pandemi. Men heldigvis har vi en innovativ tilgang til den nye virkelighed. Vi arbejder konstant på optimering og udvikling af vores teambuilding-produkter. Det er noget vores kunder nyder godt af.

Vi har f.eks. hjulpet en stor dansk pumpekoncern med udvikling af idéer til virtuelle teambuilding-aktiviteter, til brug ved en global online-konference. Har jeres organisation lignende udfordringer, kommer vi gerne med et uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe med at løse dem.

Her på siden finder  du  nogle eksempler på virtuelle teambuilding-aktiviteter, hvis I trænger til kollegialt samvær på corona-vilkår.

Når vi afvikler fysiske events arbejder vi desuden efter vores egne Covid-19 forholdsregler, som du kan læse mere om ved at følge linket.

.