Eventsupport tilbyder virtuel teambuilding

Hos Eventsupport tilpasser vi os den aktuelle Corona-situation og tilbyder derfor også virtuel teambuilding og activitainment. Vi har på baggrund af  vores mangeårige erfaringer med succesfulde teambuildingaktiviteter, udviklet nye teambuilding-aktiviteter, der lader sig gennemføre i et virtuelt setup.

Med en innovativ tilgang til den corona-virkelighed vi befinder os i, arbejder vi konstant på optimering og udvikling af vores teambuilding-produkter. Det er noget vores kunder nyder godt af.

Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder og offentlige institutioner med udvikling af idéer til virtuelle teambuilding-aktiviteter.  Har jeres organisation lignende udfordringer, kommer vi gerne med et uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe med at løse dem.

Her på siden finder  du  nogle eksempler på virtuelle teambuilding-aktiviteter, hvis I trænger til kollegialt samvær på corona-vilkår.

Når vi afvikler fysiske events arbejder vi desuden efter vores egne Covid-19 forholdsregler, som du kan læse mere om ved at følge linket.

.