Tag med på Agent Academy. Denne aktivitet er uden tvivl vores allermest hæsblæsende team-event! En dag på Agent Academy bliver langt fra “another boring day at the office”

Har du altid drømt om at være hemmelig agent, eller skal I ”bare” opleve en anderledes, drønspændende og hæsblæsende team-aktivitet?

Grundene til at prøve vores Agent Academy aktivitet kan være mange, og vi garanterer, at I bliver revet med af stemningen, når I kaster jer ud i udfordringerne som agent-aspiranter ved denne afgørende agent-eksamen.

Aktiviteten kommer allerbedst til sin ret, når deltagerne ikke ved, hvad der skal ske. Så kan vi lave en spektakulær intro, som virkelig sætter stemningen. I vil blive udfordret i forskellige discipliner, og holdet, som forstår at arbejde sammen og som tør ”lege” mest med, vinder som regel.

MENS I DRØNER RUNDT, VIL I OPLEVE:

  • En gennemført aktivitet med fokus på detaljerne
  • At jeres sanser skærpes, og at I vil blive i tvivl om, hvad der er leg, og hvad der er virkelighed
  • Overraskelser og adrenalin

Vi kan skalere Agent Academy op og ned, så det passer præcis til jeres behov. Vores dygtige game-masters guider jer sikkert igennem, så alle får bedst muligt udbytte af firmaaktiviteten.

Værd at vide

Agent Academy kan skaleres op og ned efter behov. Vi har lavet dele af aktiviteten på 3 timer og vi har haft det store set-up på 24 timer. Ligegyldig hvilken løsning I vælger, vil I opleve et væld af sjove detaljerede opgaver og missioner, der skaber illusionen om, at I virkelig er agenter på en hemmelig mission.

Der er en klar rød tråd gennem hele forløbet og aktiviteten egner sig fortrinligt som optakt til en aften på casino eller lign.