Underholdende og tematiseret team-event. Camp Robin Hood er naturlig teambuilding derude, hvor der er højt til himlen og langt til den mentale horisont!

Når I har været gennem Camp Robin Hood – kan helten fra Sherwood og alle hans mænd godt gå hjem og lægge sig.

For at nå dette niveau er det naturligvis nødvendigt med god træning, og det er netop, hvad denne dag byder på. Vi sætter scenen og danner gode rammer om sjove og lettilgængelige dyster, som alle er tematiserede.

I vil blive stillet over for en række sjove og udfordrende øvelser, der sætter konkurrenceelementet i højsæde, og hvor deltagerne bliver udfordret på intellekt, snarrådighed, kreativitet, præcision, styrke og udholdenhed.

FORKLÆDT SOM LYSTIGE SVENDE VIL I OPLEVE

  • Udklædte instruktører med stort engagement
  • Tidssvarende rekvisitter
  • Underholdende aktiviteter, som appellerer til de fleste

Tag det gode humør og kampgejsten med i skoven og bliv overrasket over dine venners/kollegaers evner som skovens mænd og kvinder.

Camp Robin Hood kan kombineres med en aften-event , hvor deltagerne f.eks. samles om bålet og den helstegte pattegris, og hvor snakken går lystigt om dagens oplevelser.

Værd at vide

Når man lader sig gribe af stemningen og kaster sig ud i legen, er Robin Hood det herligste univers at boltre sig i. Her kan alle være med – og man må gerne opføre sig helt anderledes end til daglig.

Dette giver gode mulighed for at se nye sider af kollegaerne, og hvem ved, måske kan disse ressourcer bruges i dagligdagen.