Her er der gode grin og sjove opgaver, når vi afvikler Catch the Clue for jer.
Formålet med denne lettilgængelige event er, at have det sjovt, mens holdet forsøger at vinde.  Alle kan være med, når dysten skydes i gang. Det gælder ganske enkelt om at opnå flest point. Holdet med flest point vinder dysten.

Denne aktivitet egner sig også fortrinligt til store grupper. I bliver opdelt i mindre grupper af 5-6 deltagere

Catch the Clue er et intuitivt og enkelt spil, der  styres via jeres egne telefoner eller de udleverede tablets.
For at få adgang til en opgave, skal I finde et clue. Holdene bestemmer selv rækkefølge på de forskellige clues og opgaver. Jo flere spørgsmål og opgaver I løser, jo flere point får I. På skærmen kan I tydeligt se, hvor mange points hver opgave giver og derfra lægge jeres plan.

Vi kan indarbejde jeres egne opgaver og logo i aktiviteten, så den matcher jeres firma – og bliver jeres “helt egen” firmaevent.

Catch the Clue byder på en bred og varieret palette af opgaver. Foruden quiz-spørgsmål, byder aktiviteten også på enkelte bemandede opgaver, hvor vores instruktører briefer jer på sjove samarbejdsopgaver. Desuden er der en masse billede- og videospørgsmål, hvor holdene skal løse en specifik opgave ved f.eks. at lave en kort video. I får derfor også et sjovt foto- og videokatalog efter spillet, der evt. kan vises på storskærm. Det er altid en stor succes og anledning til mange gode grin.

Catch the Clue er utrolig fleksibelt og kan afvikles overalt i landet – og i udlandet.  En perfekt social-event , når deltagerne skal rystes godt og grundigt sammen.

Værd at vide

  • Kan afvikles overalt.
  • Egner sig rigtig godt til indendørs afvikling, men kan også bruges udendørs.
  • Indhold og opgaver kan delvist tilpasses jeres firma.
  • Gennemprøvet koncept.
  • Eventsupport sørger for alt.