Et anderledes og sjovt personaleevent med masser af gode øl

Leder du efter et sjovt, nytænkende og anderledes personaleevent, så er en ølympiade det helt rigtige valg. Ølympiaden er fyldt med sjove og sportslige aktiviteter med og omkring øl. Aktiviteterne fokuserer på at skabe sammenhold og pirre lidt til konkurrencegenet. Deltagerne bliver delt op i hold og skal dyste i diverse teambuilding aktiviteter.

Til ølympiaden indgår øl på mange sjove og skøre måder: der bruges ølkrus, ølkasser, øl-marionetdukker og selvfølgelig almindelige øl som rekvisitter. Når alle aktiviteterne er veloverståede, kåres et vinderhold, som får en flot præmie – naturligvis i forlængelse af temaet.
Alle kan være med i de hylesjove discipliner, og vi kan selvfølgelig også sørge for alkoholfrie alternativer, så alle kan indgå på lige fod.

Kontakt Eventsupport i dag, for at booke jeres ølympiade på telefon +45 86893700 eller mail: info@eventsupport.dk

 

ølympiade

 

Vi sammensætter en pakke til jer

Når I booker en Ølympiade hos Eventsupport til jeres personaleevent, får I en samlet pakke.

Når vinderne er fundet, og den aktive del af ølympiaden er slut, har I mulighed for at tilkøbe en ølsmagning fra Warwik Bryghus, hvor I kan smage på seks af bryghusets mest populære øl. Sammen med smagningen følger også sjove anekdoter, røverhistorier og faktuelle sandheder om ølbrygning.
Bliver I efterfølgende ramt af den lille sult ovenpå dagens strabadser, er det muligt at supplere med pølser og andre lækkerier fra KØKS Foodtruck, underholdning i form af en pubquiz og livemusik, hvis I ønsker et event, der foregår over det meste af dagen.

Vi sammensætter en ølympiade, der passer til jeres tidsramme, antal deltagere, ønsker til produkter, aktiviteter og lokation, og vi er altid leveringsdygtige i et godt oplæg og en skarp pris.

ølympiade teambuilding

Det kan du forvente til ølympiaden

  • Sjove og anderledes teambuilding aktiviteter
  • Gode øl og mulighed for at smage nogle anderledes varianter
  • Garanti for morskab

Ølympiaden er den perfekte aktivitet til sommerfester, fredagsbare, oktoberfester eller andre festlige lejligheder, hvor I ønsker at samle medarbejdere og personale til en sjov og anderledes stund. Vi kører gerne til alle afkroge af Danmark for at besøge jer, men I er også velkomne hos Warwick, Danmarks Bryghus i Varde.

 

mad til ølympiade

HVIS I BOOKER EN ØLYMPIADE VIL I OPLEVE:
  • En sjov og anderledes team-aktivitet
  • Masser af god øl
  • Garanti for morskab

Ølympiade er en perfekt aktivitet til firmaets fredagsbar, sommerfest, oktoberfest – eller andre festlige lejligheder, hvor humøret skal helt i top. Vi kommer gerne til jer overalt i Danmark –  men I er også altid velkomne hos Warwik – Vestjyllands Bryghus i Varde

Værd at vide


Warwik Bryghus et et lille, lokalt mikrobryggeri i Vestjylland – nærmere bestemt i Varde. Byen har tidligere huset bryggerier, men det sidste opgav brygningen af øl for små hundrede år siden – indtil Warwik Bryghus altså genoptog bryggeprocessen i 2004.