En dag med styrker og samarbejde
Vil I også opleve en dag med fokus på styrker og samarbejde i jeres firma. Vi tilbyder en berigende, tankevækkende og sjov dag med fokus på Styrkelege, Styrkehistorier og Styrkequest.

Styrkehistorier- med fokus på egnes og andres styrker
Styrkehistorier er en medrivende aktivitet, der nemt og hurtigt afdækker dine egne og dit teams styrker. I fortæller korte historier fra det virkelige liv. Historier om succes og venlighed. Om oplevelser der gør jer glade. Om mennesker I godt kan lide. Styrkehistorier, der er baseret på forskning indenfor positiv psykologi og narrative teorier, sætter fokus på de styrker, der giver jer energi og robusthed. Det åbner jeres øjne for de personlige og fælles styrker, der virker for jer.

Styrkelege der synliggør samarbejdet
Gennem sjove icebreakers samt tankevækkende lege og øvelser, sætter vi handling bag teorien. De er alle velafprøvede og gennemtestede over flere år på et vel af medarbejdergrupper. Gode grin – med hinanden – løsner op for lysten til mere …

Styrkequest der er en sjov GPS baseret aktivitet
Dagen sluttes med en udendørs GPS aktivitet, hvor I ved hjælp af vores egen-udviklede app og jeres egne telefoner finder frem til poster og sjove opgaver udendørs. Her bliver deltagerne udfordret på styrkerne, teamspirit og kreativitet. App’en kan tilpasse i design og indhold, så I får jeres helt egen og målrettede Styrkequest

Det her får du:
En tankevækkende, sjov og aktiv dag
Et bedre syn på egne og andres styrker
En masse sjove fotos og skægge besvarelser fra Styrkequesten

Arbejdet med styrkerne giver jer dermed et solidt grundlag for at handle autentisk, når I skaber forandringer for jer selv og jeres team.
Med på holdet er Henrik Krogh fra Klods-Hans for Viderekomne og Peter Dalsgaard fra Eventsupport. Tilsammen har vi 40 års erfaring med organisationsudvikling, teambuilding og værdiprocesser. Vil I sætte fokus på styrkerne i jeres firma, institution eller organisation, laver vi også gerne en Styrkedag for jer…

Det praktiske:
Styrkedagen varer ca. 4 timer (ekskl. pauser) – og kan med fordel placeres som eftermiddagsaktivitet på en personaledag, udviklingsdag eller lign.
Inkluderet i prisen er opstartsmøde over Skype/Google Hangout, to veloplagte konsulenter, alle materialer og rekvisitter, programmering af app og teknisk afvikling.

Grundpris – op til 50 deltagere: Kr. 19.000,-
Tillæg pr. person ud over 50 deltagerer: Kr. 75,-