Hos Eventsupport sørger vi løbende for at holde os opdateret på tendenser, steder og andre relevante ting, der kan sikre at jeres næste arrangement bliver en succes. Seneste deltog vi i MødeMekka på Comwell Kellers Park ved Vejle, hvor vi mødtes med en lang række spændende kursus- og konferencesteder fra ind- og udland. Research, nye input og masser af networking var nogle af nøgleordene for vores oplevelser på dagen.

Dagen var arrangeret af Kursuslex – og med en heftig speeddating, lykkedes det os faktisk på en formiddag at få holdt møder med en lang række spændende potentielle samarbejdspartnere. Vi startede hos Sinatur Konferencehoteller. Her har vi haft fornøjelsen at besøge flere af deres hoteller – bl.a. Haraldskær og Skarrildhus, men der er jo flere i “familien, så godt at få en opdatering.

I Esbjerg satser man benhårdt på at tiltrække flere erhvervsturister. Og vi kan skrive under på, at regionen har meget at byde på. Både når det drejser sig om “business” og “pleasure”. Det kunne Janne fra Meet & More fortælle os meget mere om. Planlægger du møder og konferencer i Esbjerg, har Eventsupport faktisk en halv hjemmebanefordel i byen, idet Peter har boet flere år i det vestjyske og været arrangementschef i Musikhuset Esbjerg.

Vi har tidligere lavet teambuilding i bl.a. Berlin, Amsterdam, Stockholm – og snart også i London, så det var også meget naturligt for os, at besøge nogle af de udenlandske udstillere. Hos Vitalhotel Alter Meierhof og Steigenberger Hotel Group fik vi støvet vores skoletyske af. Overvejer du teamevents i udlandet, så overvej, om dette kunne være en fordel at have en dansk operatør med i planlægningen og afviklingen. Det gør forberedelserne noget nemmere.

Mere lokalt blev det, da vi mødtes med Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter, Best Western Torvehallerne og Hindsgavl Slot. Det sidste sted ville faktisk egne sig helt perfekt til et af vores mordmysterier.

I øvrigt var det – som altid – en fornøjelse at være på Comwell Kellers Park. Her har vi før arrangeret teambuildingevents for bl.a. LEGO – og her kommer vi altid gerne igen. Beliggenheden er unik og servicen helt i top. Og kaffen er god – og der er masser af den !