Flere og flere kunder spørger til sikkerheden, når der bookes teambuilding.

Gennem de senere år, har vi hos Eventsupport oplevet et stigende krav til sikkerhedsniveauet, når vi afvikler teambuilding-aktiviteter og firmaevents.

Flere og flere – især internationale – organisationer og virksomheder har skærpet de interne foranstaltninger, når det drejer sig om sikkerheden for personalet. Dette gælder naturligvis også, når der skal bookes teambuilding. Flere virksomheder fravælger derfor tidligere tiders traditionelle aktiviteter, hvor risikoen for skader kan være højere. Og flere virksomheder ønsker kvalificerede risikovurderinger af de aktiviteter, deres medarbejdere skal deltage i.

Det er vi forberedt på hos Eventsupport. Dels gør vi en stor indsats for løbende at udvikle spændende og udfordrende teambuilding, der ikke er forbundet med risiko for fysiske skader. Dels tilbyder vi risikovurderinger af alle vores aktiviteter. Vi kan tilbyde et tæt samarbejde med jeres arbejdsmiljørepræsentanter og HR afdeling om sikkerheden ved jeres næste teambuilding-arrangement. Det giver naturligvis en del ekstra papirarbejde, men også en sikkerhed for vores kunder og for os selv.

Hos Eventsupport benytter vi instruktører med relevant baggrund/sikkerhedsuddannelse hvor aktiviteten kræver dette. At vi også kun anvender erfarne instruktører, der er i stand til at vurderer sikkerheden under aktiviteterne og vejlede deltagerne til en tryg afvikling, er blot en selvfølge.

Vil du høre mere om, hvordan vi optimerer sikkerhedsniveauet for jeres næste teambuilding-aktivitet eller firmaevent, er du velkommen til at skrive på info@eventsupport.dk eller ringe på 86893700 .