Udendørs team aktiviteter huskes ofte bedst, da kombinationen af frisk luft og sjove/tankevækkende aktiviteter ligger uden for de fleste menneskers normale hverdag. Der er et væld af muligheder i den danske natur. Vi kan kun anbefale, at du bruger dem. Derfor har vi samlet ti tips til udendørs teambuilding. Her er det andet:

Tip 2: Skab de bedste rammer

Når du har besluttet dig for området, hvor du vil lave dine team-aktiviteter, er det tid til at overveje, hvilke faciliteter, der bliver brug for.

Hvis det drejer sig om aktiviteter på mere end en times tid, er det en god ide at sørge for gode toilet-faciliteter. Check på forhånd, hvilke faciliteter, der findes på pladsen.

Det danske vejr kræver, at man sørger for at have en plan B. Det er ikke nogen fornøjelse, hvis et arrange-ment regner væk på trods af et stort forarbejde. (mere om dette senere)

Hvis dit arrangement er længere-varigt bør du sørge for at give deltagerne mulighed for at sidde ned. Igen er det i orden at tænke lidt ud af boksen. En siddeplads kan sagtens være en træstamme, en klapstol eller for den sags skyld en kano. De fleste danskere er vant til at sidde ned meget af tiden, og så kan det godt være svært at bevare koncentrationen, hvis man ikke ind i mellem kan sætte sig og holde en pause.

Når du har tjekket vejrudsigten, skal du huske at medbringe: Førstehjælpskasse, rigeligt med drikkevarer, rekvisitter til øvelser og evt. tæpper, kniv, saks og gaffatape.