Udendørs team aktiviteter huskes ofte bedst, da kombinationen af frisk luft og sjove/tankevækkende aktiviteter ligger uden for de fleste menneskers normale hverdag. Der er et væld af muligheder i den danske natur. Vi kan kun anbefale, at du bruger dem. Derfor har vi samlet ti tips til udendørs teambuilding. Her har du femte tip:

Tip 5: Catering

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Når man opholder sig i den friske luft skærpes appetitten og det er værd at huske på, når man planlægger udendørs aktiviteter. De fleste spiser mere, når det foregår under åben himmel. Sørg for rigelig mad og drikke. Igen er der mange muligheder. Mad over bål tager tid at forberede, men det skaber også en fantastisk stemning at sidde omkring et bål og spise. En god sandwich, måske leveret fra en nærliggende café kan sagtens gøre det ud for frokost, hvis man ikke har mod på at kaste sig ud i et større bålmadlavningsprojekt.

Hvis der er økonomi og tid til det, giver det altid en særlig stemning at servere gourmet mad på hvide duge med kandelabre, sølvtallerkener og alt, hvad dertil hører – midt ude i naturen. Det kan være, at I har mulighed for at sætte et telt op, hvor maden er klar, når deltagerne kommer småbeskidte og trætte efter aktiviteter i skoven. Det er en af de oplevelser, der bliver husket.

Der er naturligvis også mulighed for at lave deciderede tema-aktiviteter, hvor man tager udgangspunkt i temaet, både når man indretter pladsen og planlægger menuen. Temaerne kunne f.eks. være: Robin Hood, Middelalder, Svampe, Årstiderne, Kong Neptun, Skovens dyr osv. osv.