Udendørs team aktiviteter huskes ofte bedst, da kombinationen af frisk luft og sjove/tankevækkende aktiviteter ligger uden for de fleste menneskers normale hverdag. Der er et væld af muligheder i den danske natur. Vi kan kun anbefale, at du bruger dem. Derfor har vi samlet ti tips til udendørs teambuilding. Her har du syvende tip:

Tip 7: Inddrag naturen

Når du nu har valgt at lægge dine aktiviteter i naturen, er det oplagt at inddrage de materialer, du finder i naturen som en del af aktiviteterne. Du kan lave poster placeret rundt i terrænet, hvor deltagerne skal finde og tilbagebringe diverse ting fra naturen. En opgave kan f.eks være, at deltagerne skal finde 10 forskellige blomster, bygge en trold af naturmaterialer eller finde en ting, som er nøjagtig 117 cm. langt.

Du kan naturligvis også lave opgaver ved hjælp af naturens materialer. Måske skal deltagerne bygge en bro af naturmaterialer, måske har du lavet en labyrint i skoven eller måske skal de bygge et tårn af brændestykker. Mulighederne er mange.

Du må gerne finde legen frem hos deltagerne. De fleste voksne har glemt at lege, men når først, der bliver taget hul på aktiviteten (gerne med et element af konkurrence), bliver de fleste fanget af legen og sænker paraderne.