Juletræsfest i firmaet – garanteret julestemning og familiehygge i firmaet

Mange firmaer benytter julen til at inviterer ansatte og deres familier til en rigtig hyggelig juletræsfest. I 2020 skal der naturligvis tages de nødvendige hensyn. Hos Eventsupport er vi specialister i at sprede sikker julestemning til disse arrangementer. Vi leverer totalløsninger eller måske blot den helt rigtige julemand.

Hvad du ønsker, skal du få” – om det så er en komplet juletræsfest med Julemand, drillenisser, juletræ, godteposer, gaver til børnene. Vi sørger for det hele, for det meste – eller for en helt speciel del af jeres juletræsfest. Det er helt op til jer selv. Men vil du nyde julefreden lægger du trygt juletræsfesten i vores hænder. Gennem mere end 10 år har vi drevet professionelt event-firma, så vi har styr på det kunstneriske indehold, logistikken – og ikke mindst budgettet. I år har vi også styr på sikkerheden

Vores Julemænd eller nisser bruger visir, når de danser om juletræ, tager imod ønske-sedler, uddeler godter, tryller, læser julehistorier, laver hatteteater, tager fotos med børnene til julekort – eller andre julerier, der passer helt præcis til jeres julearrangement.

Denne aktivitet har vi trimmet og tilpasset Corona. Bemærk, at fotos på denne side er taget før Corona og giver måske ikke det korrekte billede af den nuværende måde vi afvikler aktiviteten på.

Se mere om vores Corona-forholdsregler

Værd at vide

Hos Eventsupport passer vi Julemandens Kontor – og vi elsker julen. Vi kommer gerne og deler ud af vores julestemning, når I skal holde jeres julearrangement – Uanset om det er juletræsfester, aktiviteter til julefrokoster, besøg af Julemanden med gaveuddeling eller måske en konference med julestemning.