Nedtællingsuret tikker ubønhørligt. I har kun begrænset tid til at stoppe gerningsmanden. Find og løs de mange udfordringer, der kan stoppe bomben.

Her er et sjovt nyt produkt, der nok skal bringe sveden frem på panden af deltagerne. En gal bombemand er på spil. Der er spredt en række bomber i byen. I skal løse så mange opgaver som muligt, for at nå frem til en måde at desarmere bomben. Gennem en kombination af teoretiske og praktiske opgaver, samler holdene point. Undervejs skal de undgå de virtuelle «bombefælder», som de møder på deres vej.

Svarer holdene forkert på opgaver, bliver der smidt flere bomber – og undervejs kan holdet «drille» de andre hold ved at smide virtulle bomber på dem.

Holdene får udleveret tablets med kort over området og vejviser til opgaverne – og ikke mindst bomberne.
Ved slutdestinationen står en «rigtig» bombe, der skal dearmeres korrekt.

En hektisk, underholdene og sjov aktivitet, hvor alle kan være med.
Anbefalede holdstørrelse: 5 personer pr. hold.

Når I har har travlt med at stoppe bomberne vil I opleve:
  • En intens og hektisk team-aktivitet
  • Sjove udfordringer
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

Bomb Squad er en ny måde at lave udendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at løse de drilske opgaver.

Bomb Squad egner sig perfekt til udendørs arrangementer  i byer overalt i Danmark – og i udlandet. Vi kræver ingen opstillingsstid og vi er klar til at forlade stedet 15 minutter efter, at aktiviteten er slut !

Bomb Squad leveres i København, Århus, Ålborg, Odense, Esbjerg, Vejle, Herning, Viborg – ja overalt  i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Værd at vide

Bomb Squad er Eventsupports nyudviklede team-aktivitet, hvor I får en hektisk, anderledes og sjov oplevelse. For at skabe denne oplevelse har vi sat vores spidskompetencer i spil: viden om team-udvikling, storytelling, mysterie-events og brug af gængs teknologi!

Vi sikrer, at alle kan deltage i de planlagte øvelser – og at øvelserne gennemføres på en sjov og underholdende måde.