Politiets noter er spredt for alle vinde. Kun ved jeres hjælp kan trådene samles og den skydige fanges. Find så mange noter som muligt og løs de sjove foto-udfordringer undervejs. 

De Forsvundne Noter er en sjov teambuildingøvelse, hvor I skal hjælpe politikommissær Jørgensen med at finde de tabte noter, der kan rumme opklaringen på et mord.

Jørgensen er midt i efterforskningen af en mordsag, men har uheldigvis tabt alle sine noter. De er blevet spredt for alle vinde, men heldigvis er I klar til at hjælpe Jørgensen med at samle noterne og sammenstykke dem til løsningen på mordgåden.

Ved hjælpe af de udleverede tablets, guides I rundt i jagten på Jørgensens noter.

NÅR I SAMLER BRIKKERNE TIL OPKLARINGEN VIL I OPLEVE:
  • En spændende og anderledes team-aktivitet
  • Et gennemtænkt plot med mange muligheder
  • En rask travtur – udendørs eller indendørs

De Forsvundne Noter er en sjov måde at lave teambuilding på, når du og resten af teamet skal hjælpe med opklaringsarbejdet. Og husk på – en sag har flere sider og intet er givet. Jo flere noter I finder, jo bedre bliver I til at skelne mellem sande og usande udsagn.

Undervejs skal I også løse sjove foto-opgaver, der giver jer et godt fotokatalog med minder fra aktiviteten.

De tabte noter egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer på hoteller og konferencesteder. Vi kan afvikle denne aktivitet såvel udendørs som indendørs.Overalt i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Se mere om vores Corona-forholdsregler

 

Værd at vide

De Forsvundne Noter er  Eventsupports nye teambuilding-aktivitet, hvor I sjov oplevelse. Her kan alle være med. Ingen specielle egenskaber. Ingen special påklædning. Alle kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov og underholdende måde. Udendørs – men kan nemt rykkes indendørs, hvis vejret kræver det.