Stærkt inspireret af den storhittende trend med Escaperoom overalt i verden, har vi udviklet et sjovt setup, der er super velegnet til indendørs afvikling

Virksomheden har fået hacket deres server af Hackers Anonymes – og IT chefen er på ferie og uden for rækkevidde. Nu er det op til jer at redde firmaet. Koder skal knækkes, låse skal låses op, opgaver skal løses inden holdet endelig kan SMSe koden, der forhindre at bomben sprænger og spillet er ude for virksomheden.

Hvert hold får udleveret en stor Escape Box , der er monteret med sprængstoffer – og nu går den nervepirrende kamp mod uret ind.  Vi har bragt alle vores kompetencer i spil og har sammensat opgaver, der udover at minde om de udfordringer man møder i et escaperoom, også appellerer til alle persontyper og læringsmetoder, så alle på holdet får lejlighed til at byde ind med løsningerne.

Når I knækker koderne i vores EscapeBox vil i opleve:
  • En intens og krævende team-aktivitet
  • Gennemtænkte udfordringer
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

EscapeBox er en ny måde at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at knække de drilske koder.

EscapeBox egner sig perfekt til arrangmeneter med stramme agendaer. Vi kræver ingen opstillingsstid og vi har ryddet op og forladt lokalet 15 minutter efter, at aktiviteten er slut !

EscapeBox leveres i København, Århus, Ålborg, Odense, Esbjerg – ja overalt  i Danmark – og resten af verden for den sags skyld! Her kan læse meget mere om vores firmaevents.

 

Værd at vide

Escapebox egner sig rigtig godt til afvikling på kursus- og konferencesteder, hvor I måske har en stram dagsorden, men gerne vil have en sjov og spændende aktivitet. Vi har ikke brug for opstillingsstid – og 10-15 minutter efter at aktiviteten er færdig, har vi ryddet op og forladt lokalet igen.

De mange opgaver er designet og tilrettelagt, så der er noget for alle intelligenser og profiltyper (jf. DISC, Insights etc).

Konceptet er grundigt afprøvet – og leveres naturligvis også på engelsk !