Gennem sand – eller falske – udsagn fra medarbejderne på kontoret, hemmelige spor og sjove praktiske opgaver, skal deltagerne forsøge at opklare hvad der er sket, hvorfor det er sket. Og ikke mindst hvem der gjorde det. Med masser af inspiration fra Escaperooms og TV-krimier, har vi udviklet en sjov og mystisk event, der nemt lader sig afvikle på jeres eget kontor.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på kontorets personale, og ved at sammenholde udsagnene og løse de praktiske opgaver knækker I forhåbentlig koden.

Når I samler brikkerne til opklaringen, vil I opleve:

  • En spændende og nyskabende team-aktivitet
  • Et fængende og underholdende plot
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

Denne teambuilding– og mysterievent leveres i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Herning, Vejle, Kolding – ja overalt i landet. Og i udlandet!

 

 

Værd at vide

Kontormysteriet er Eventsupports nytænkende måde at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud-af-boksen tænkning og jeres evne til at skelne mellem sande og usande udsagn. Aktiviteten er perfekt som en (u)hyggelig afslutning på dagens møde, en god optakt til jeres aftenprogram. – eller en sjov fyraftensaktivitet

Kontormysteriet egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer på jeres eget kontor. Overalt i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Som alle Eventsupports øvrige aktiviteter leveres denne mysterieevent naturligvis også på engelsk.