Hotellet er på den anden ende. Der er fundet et lig på værelse 310

Hotellets personale er oprørte og forvirrede, men alle skyder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mordgåden.

Et kvindelig på et hotelværelse. En række udsagn fra hotellets personale. Praktiske opgaver, som hjælper med opklaringen. Dette er ingredienserne i denne spændende indendørs aktivitet, hvor I som hold skal hjælpe med at løse mysteriet om Kvinden på værelse 310.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på hotellets personale, og ved at sammenholde udsagn-ene og løse de praktiske opgaver, finder I forhåbentlig frem til morderen og forklaringen på det tragiske dødsfald.

Når i samler brikkerne til opklaringen vil i opleve:
  • En spændende og anderledes team-aktivitet
  • Et gennemtænkt plot med mange muligheder
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

Kvinden på værelse 310 er en ny måde at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at skelne mellem sande og usande udsagn. Aktiviteten er en god optakt til jeres aftenprogram.

Kvinden på værelse 310 egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer på hoteller og konferencesteder.

Overalt i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Værd at vide

Kvinden på værelse 310 er Eventsupports nye indendørs team-aktivitet, hvor I får en (u)hyggelig og sjov oplevelse. For at skabe denne teamaktivitet har vi brugt flere af vores spidskompetencer: viden om team-udvikling, rollespil, mordmysterier og brug af ny teknologi!

Her kan alle være med. Ingen specille egenskaber. Ingen special påklædning. Alle kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov og underholdende måde.