Find jeres indre detektiv frem, gå på opdagelse i midtbyen og opsøg de vigtige vidner. Måske bliver det jer, der løser mysteriet om

Hvem står bag det bestialske mord? Hvad var motivet? Hvem kan hjælpe med nye oplysninger i sagen?

Disse og mange flere spørgsmål kommer på banen, når I kaster jer ud i rollen som detektiver for at opklare mordet i midtbyen. I får naturligvis nogle ledetråde bl.a. en kuvert med en kopi af politirapporten, diverse bevismateriale og seneste udgave af LokalAvisen.

I bliver ledt rundt til forskellige vigtige steder, hvor I på jeres egne mobiltelefonen vil kunne se vidneudsagn fra en række vigtige nøglepersoner.

Undervejs skal I løse praktiske og underholdende detektivopgaver – f.eks. forklædningsopgaver.

Mens I jagter morderen i midtbyen, vil I opleve:

  • At I bliver fanget ind i historien
  • Et gennemtænkt plot, som udfordrer jeres overblik
  • Professionelt materiale, som skaber illusionen

Mord i midtbyen er en rigtig god blanding af team-aktiviteter, hvor I bliver udfordrede på jeres evne til at samarbejde og kommunikere og tænke ud af boksen – og samtidig bliver I rystet sammen på en sjov måde.

Mord i midtbyen egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer i bynære omgivelser. Vi tilbyder p.t. Mordet i midtbyen i alle større byer i Danmark – og resten af verden!

Se mere om vores events til firmaer.

Værd at vide

Mord i Midtbyen er Eventsupports nyudviklede team-aktivitet, hvor I får en spændende, anderledes og sjov oplevelse. For at skabe denne oplevelse har vi sat vores spidskompetencer i spil: viden om team-udvikling, rollespil, mordmysterier og brug af ny teknologi!

Vi sikrer, at alle kan deltage i de planlagte øvelser – og at øvelserne gennemføres på en sjov og underholdende måde.