Escape Box er inspireret af den helt store succes omkring Escape Rooms.

Skattekisten er en sjov måde at lave indendørs teambuilding på. Stærkt inspireret af escape rooms har vi udviklet denne sjove escape box, hvor I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at knække de drilske koder.

Under udgravninger til det nye metrobyggeri i København, fandt arkæologerne en kiste, der menes at have tilhørt  Kong Valdemar. Kisten er dateret til år 1169 og menes at indeholde løsningen på gåden om, hvor Valdemar skjulte resterne af det enorme bytte fra med indtagelsen af Rügen og sejren over Venderne. Store dele af skatten menes at være brugt til grundlæggelsen af borgen Havn, der senere blev til København. Kan I knække koderne i kisten, finder I måske vej til hæder og ære – og hvem ved: guld

Escape Box er inspireret af den helt store succes omkring Escape Rooms. Til forskel for Escape room sidder I samlet i ét lokale under Escape Box, og der vil derfor komme en anden stemning under aktiviteten. Escape Box er et fantastisk valg for jer, der skal bruge en aktiv pause i jeres møde/konference.

Hvert hold får udleveret en Escape Box, som indeholder “Sandheden om Kong Valdemars Guld”.

Nedtællingen starter – og som hold har I nu 60 minutter til at løse skrinets store mysterium, hvor jeres samarbejdsevner og logiske sans er altafgørende. Hele holdets kompetencer kommer derfor i spil.

Escape Box er for jer, der er vilde med mysterier – og elsker at blive testet til det yderste med at knække koder og løse gåder.

Holdets  deltagere får undervejs i spillet tilsendt informationer, gåder og andet, der skal bruges for at løse opgaven og knække koderne. Enkelte informationer findes f.eks. ved hjælp af QR tags, skjulte links etc.

NÅR I KNÆKKER KODERNE I VORES ESCAPEBOX VIL I OPLEVE:

  • En intens og krævende team-aktivitet
  • Gennemtænkte udfordringer og flotte rekvisitter
  • Professionelle afvikling

EscapeBox er en ny måde at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at knække de drilske koder. EscapeBox egner sig perfekt til arrangmeneter med stramme agendaer. Vi kræver ingen opstillingsstid og vi har ryddet op og forladt lokalet 15 minutter efter, at aktiviteten er slut !

EscapeBox leveres i København, Århus, Ålborg, Odense, Esbjerg – ja overalt  i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Værd at vide

Denne Escapebox egner sig rigtig godt til virtuel afvikling, når I stadig gerne vil have en sjov og spændende personaleaktivitet – sammen hver for sig. Vi har ikke brug for opstillingsstid – og 10-15 minutter efter at aktiviteten er færdig, har vores spilleder ryddet op og forladt lokationen igen.

De mange opgaver er designet og tilrettelagt, så alle kan være med. Konceptet er grundigt afprøvet – og leveres naturligvis også på engelsk !