Velkommen til Eventsupport, din partner når det kommer til sjove og effektive teambuildingaktiviteter på Sandbjerg Gods

Vi er specialiserede i at planlægge og gennemføre unikke teambuildingoplevelser, der hjælper med at styrke samarbejdet og booste motivationen hos dit sekretærteam. Vores erfarne team vil sørge for, at I har en uforglemmelig og spændende dag, hvor I kan lære hinanden bedre at kende og fået styrket jeres fælles mål.

Hos Eventsupport tilbyder vi en bred vifte af teambuildingaktiviteter, der kan tilpasses jeres behov og ønsker. Vores program inkluderer alt fra spændende mysterieevents til actionfyldte corporate events og virtuel teambuilding. Uanset hvilken aktivitet I vælger, kan I forvente en professionel tilgang, skræddersyede løsninger og en uovertruffen oplevelse.

Kontakt vores team i dag for at få mere information om vores teambuildingaktiviteter på Sandbjerg Gods.
Thomas Juul fra Eventsupport står klar til at hjælpe jer med at arrangere et skræddersyet arrangement, der passer perfekt til jeres teams behov og ønsker.

HOTELLET ER PÅ DEN ANDEN ENDE. DER ER FUNDET ET LIG PÅ VÆRELSE 310

Hotellets personale er oprørte og forvirrede, men alle skyder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mordgåden.

Et kvindelig på et hotelværelse. En række udsagn fra hotellets personale. Praktiske opgaver, som hjælper med opklaringen. Dette er ingredienserne i denne spændende indendørs aktivitet, hvor I som hold skal hjælpe med at løse mysteriet om Kvinden på værelse 310.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på hotellets personale, og ved at sammenholde udsagn-ene og løse de praktiske opgaver, finder I forhåbentlig frem til morderen og forklaringen på det tragiske dødsfald.

Læs mere: https://www.eventsupport.dk/mysterieevents/kvinden-paa-vaerelse-310

TAG MED, NÅR VI ÅBNER BARONESSENS TESTAMENTE OG FÅR VISHED OM HENDES NÅDES SIDSTE VILJE – OG SAMTIDIG LØSER ET INDVIKLET MORDMYSTERIUM UNDER MIDDAGEN.

Hvis I skal holde en middag, som huskes længe efter, at I har rejst jer fra bordet, er Baronessens Testamente en fantastisk firmaaktivitet, som involverer alle. Her får I anderledes teambuilding og en sjov social aktivitet.

I får alle en færdigskrevet rolle, som skal spilles under hele middagen. Alle deltagere er til stede ved auktionen over den afdøde baronesses arv, og alle får nogle missioner, som de skal sørge for. Bl.a. skal baronessens morder jo gerne findes.

Læs mere: https://www.eventsupport.dk/mysterieevents/baronessens-testamente

MED RESSOURCELØB TILBYDER EVENTSUPPORT ET KNIVSKARPT OG STÆRKT TEAMBUILDING KONCEPT, SOM SÆTTER FOKUS PÅ DELTAGERNES RESSOURCER.

Tør I træffe valg – og stå ved dem?

Når et team sammen sætter sig et mål, fordeler deres ressourcer på den bedst mulige måde og sammen går efter målet, bliver resultatet som oftest tilfredsstillelse, succes og lyst til flere udfordringer. Netop disse ingredienser er med til at udnytte ressourcerne optimalt i denne teambuilding øvelse.

RessourceLøb er en stærk teambuildingøvelse, hvor det gælder om at prioritere holdenes ressourcer og personlige performance, så den samlede løsning bliver bedst mulig.

Læs mere: https://www.eventsupport.dk/teambuilding/ressource-loeb 

KONTAKT OS GERNE FOR MERE INFORMATION

Hvis du ønsker yderligere information om teambuildingaktiviter på Sandbjerg Gods, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Juul
Tlf: +45 25 94 61 37
thomas@eventsupport.dk

Vi ser frem til at samarbejde med jer og hjælpe med at styrke jeres konference- og kursusoplevelser på Sandbjerg Gods.