CityChase er bynær teambuilding – for alvor sjovt!

Tag med på sjove og anderledes udfordringer i alle større byer overalt i Danmark – eller i hele verden for den sags skyld.

Denne sjove og komplekse aktivitet kræver kreativ problemløsning så det basker. Her er plads til kvikke hoveder og rappe fødder, med fokus på handlekraft og stramme deadlines – og samtidig er aktiviteten tilrettelagt og grundigt gennemtænkt, så alle kan være med.

I bliver guidet rundt til en række sjove, udfordrende og anderledes opgaver ved hjælp af vores egenudviklede app. Her får I en rigtig god blanding af team-aktiviteter, hvor fokus ligger på samarbejde og kommunikation.

Det er ikke uden grund, at City Chase er et af vores mest solgte produkter, som kan afvikles overalt i bynære områder.

Beslutter I jer for en City Chase, vil I opleve:

  • Sjove øvelser, som kræver kreative løsninger
  • Stort deltager-engagement
  • Et nyt syn på byen og dens muligheder

CityChase egner sig perfekt ved placering af firma-events i bynære omgivelser. Vi har bl.a. afviklet CityChase i København, Stockholm, Århus, Berlin, Kolding, Amsterdam, Vejle, Ribe, Ry, Silkeborg…

Værd at vide

Vores professionelle instruktører sørger for instruktion, motivation og alle nødvendige rekvisitter. Vi råder over de dygtige instruktører, der sikrer en god og tryg afvikling af alle former for aktiviteter.

Vi sikrer, at alle kan deltage i de planlagte øvelser – og at øvelserne gennemføres på en sjov og underholdende måde.