Katapulten er en sjov teambuildingøvelse, hvor samarbejdsevnerne og den innovative tilgang til opgaven er i fokus

Katapulten er en underholdende teambuildingøvelse, hvor deltagerne skal forene deres kræfter på forskellige hold, der selvfølgelig konkurrer mod hinanden. Deltagerne kommer ud af boxen, når de skal fremskaffe ressourcer, få gode ideer, forhandle, samarbejde, konkurrere og vinde. Denne aktivitet kræver masser af opfindsomhed og lidt teknisk snilde,  men kan alligevel klares af kontorfolk  og alle andre uden en HTX.

Holdene skal nemlig udtænke ogbygge den ultimative katapult, der kan sende”kanonkugler” så præcist eller så langt som muligt. For at få adgang til byggematerieler, skal deltagerne først løse en række små opgaver. Jo flere opgaver der løses korrekt, jo flere materialer får de udleveret.

Når byggeprocessen er afsluttet får holdene mulighed for at teste deres katapult gennem prøveskydninger, så fortrolighed med katapulten opnås og sikkerheden kommer i top. Holdene konkurrerer både i længde- og præcisionskydning. Desuden tilpasser vi aktiviteten med flere små, sjove discipliner som matcher lokationen, situationen eller jer selv. I varmt vejr, kan vi f.eks. lave den ultimative vandkamp med katapulter og vandballoner.

 

Værd at vide

I denne øvelse implementerer vi nemt jeres egne værdier og aktuelle buzz-words, så øvelsen kan bruges i teambuilding-sammenhænge og i forbindelse med værdiafklaringer. Bare sig til.