Med RessourceLøb tilbyder Eventsupport et knivskarpt og stærkt teambuilding koncept, som sætter fokus på deltagernes ressourcer.

Tør I træffe valg – og stå ved dem?

Når et team sammen sætter sig et mål, fordeler deres ressourcer på den bedst mulige måde og sammen går efter målet, bliver resultatet som oftest tilfredsstillelse, succes og lyst til flere udfordringer. Netop disse ingredienser er med til at udnytte ressourcerne optimalt i denne teambuilding øvelse.

RessourceLøb er en stærk teambuildingøvelse, hvor det gælder om at prioritere holdenes ressourcer og personlige performance, så den samlede løsning bliver bedst mulig.

Holdene bliver præsenteret for en lang række meget forskelligartede øvelser, og de skal nu i fællesskab finde ud af, hvordan de får flest point.

Med et RessourceLøb vil I opleve…

  • En aktivitet, hvor I skal træffe mange valg og turde stå fast på dem
  • Jeres individuelle ressourcer kommer i spil
  • Fokus på holdindsats er helt i top

Denne teambuilding-aktivitet kan med stor fordel følges op af en senere evaluering, hvor vi sammen kigger på, om I bruger ressourcerne på den rigtige måde i virksomheden.

 

 

Værd at vide

Hvis du vælger et Ressourceløb til jeres næste teambuilding arrangement, giver du deltagerne mulighed for at komme i dybden med deres samarbejde og udnyttelse af ressourcer.

Vi tager gerne en snak om udfordringerne i netop jeres virksomhed/afdeling, så vi kan implementere dette i aktiviteterne.