Politiets noter er spredt for alle vinde. Kun ved jeres hjælp kan trådene samles og den skyldige fanges.

Hver deltager starter med at finde så mange virtuelle noter som muligt og løse sjove fotoudfordringer undervejs. Vi sørger for at designe aktiviteten, så opgaverne findes lige udenfor hver enkelt deltagers egen hoveddør.  Når noterne er samlet, mødes holdet i et videomøde og samler trådene.

De Tabte Noter er en sjov virtuel teambuildingøvelse, hvor vi integrerer fysisk aktivitet. I skal hjælpe politikommissær Jørgensen med at finde de tabte noter, der kan rumme opklaringen på et mord.

Jørgensen er midt i efterforskningen af en mordsag, men har uheldigvis tabt alle sine noter. De er blevet spredt for alle vinde, men heldigvis er I klar til at hjælpe Jørgensen med at samle noterne og sammenstykke dem til løsningen på mordgåden.

Ved hjælpe af egne smartphones/iPhones, guides hver enkelt deltager rundt i jagten på Jørgensens noter. Vi tilrettelægger aktiviteten således, at hver holddeltager kan finde virtuelle noter lige omkring den lokation, hvor de befinder sig – om de er på kontoret, hjemmekontoret, i selvisolation i sommerhuset …eller…

Når noterne er indsamlet, mødes holddeltagerne i hvert deres virtuelle videorum og samler trådene. Det hold, der først kan hjælpe politikommisær Jørgensen med løsningen, har vundet.

NÅR I SAMLER BRIKKERNE TIL OPKLARINGEN VIL I OPLEVE:

  • En spændende og anderledes virtuel team-aktivitet
  • Et gennemtænkt plot med mange muligheder
  • En rask udendørs travetur

De Forsvundne Noter er en sjov måde at lave virtuel teambuilding på, når du og resten af teamet skal hjælpe med opklaringsarbejdet. Og husk på – en sag har flere sider, og intet er givet. Jo flere noter I finder, jo bedre bliver I til at skelne mellem sande og usande udsagn.

Undervejs skal de enkelte holddeltagere også løse sjove foto-opgaver, der bliver til et sjovt fælles  fotokatalog med minder fra aktiviteten.

De Tabte Noter er en sjov og virtuel mysterieevent og teambuildingøvelse, hvor I får både fysisk aktivitet og hjernegymnastik.

Denne teambuilding-aktivitet egner sig perfekt som coronasikkert firma-arrangement – måske som en forfriskende break i en lang virtuel mødedag.  Vi afvikler denne aktivitet med vores gamemaster i en veloplagt og online version.

Værd at vide

De Forsvundne Noter er  Eventsupports nye virtuel teambuilding-aktivitet, hvor I kombinerer fysisk aktivitet og hjernegymnstik. Her kan alle være med. Ingen specielle egenskaber. Ingen special påklædning. Alle kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov, underholdende og virtuel måde.