Karantæne skal ikke forhindre sjove og spas for dig og dit team. Vi har nemlig lavet en virtuel pause-event, hvor I går på skattejagt i jeres egne hjem.

I downloader hver vores gratis app til jeres egene smartphones. Når I er logget ind, får hver deltager en liste over emner, som skal findes på den aftalte tid.
Jo flere ting det lykkes at finde, jo flere point får man. De forskellige ting skal findes i jeres hjem – og scannes med telefonen. Når app’en har genkendt tingen, registreres der point. Jo hurtigere den enkelte deltager er – og jo flere ting man finder, jo flere udfordringer åbnes der op for.

NÅR I DRØNER RUNDT OG SCANNER TING, VIL I OPLEVE:

  • En hæsblæsende og nyskabende teamaktivitet
  • En aktivitet, der afvikles i jeres eget hjem
  • Professionelle og anderledes online-afvikling via videomøder.

Aktiviteten er helt ideel som en forfriskende pause i dagens online-møde – eller som en rigtig sjov fyraftensaktivitet.

Scan Tandbørsten  egner sig perfekt som coronavenligt firma-arrangement, hvor deltageren logger på aktiviteten fra deres hjemmekontor. Vores spilleder sørger for underholdende og smidig afvikling – og vi kårer naturligvis en vinder til slut.

VÆRD AT VIDE

Scan Tandbørsten er en virtuel team-aktivitet, der egner sig perfekt til afvikling gennem videomøder. For at skabe denne teamaktivitet har vi brugt flere af vores spidskompetencer: viden om virtuel team-udvikling, spiludvikling og brug af teknologi!

Her kan alle være med. Ingen specielle egenskaber. Ingen special påklædning. Alle hjemsendte kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov og underholdende måde med en af vores veloplagte online-gamemasters.