Med denne escapebox går vi skridtet videre og laver aktiviteten som en kombination af “rigtig” og virtuel event.

Skattekisten er en ny og virtuel måde at lave indendørs teambuilding på. Stærkt inspireret af escaperooms har vi udviklet denne sjove escapebox, hvor I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at knække de drilske koder. I denne version går vi skridtet videre og laver aktiviteten som en kombination af ”rigtig” og virtuel event.

Under udgravninger til det nye metrobyggeri i København, fandt arkæologerne en kiste, der menes at have tilhørt  Kong Valdemar. Kisten er dateret til år 1169 og menes at indeholde løsningen på gåden om, hvor Valdemar skjulte resterne af det enorme bytte fra med indtagelsen af Rügen og sejren over Venderne. Store dele af skatten menes at være brugt til grundlæggelsen af borgen Havn, der senere blev til København. Kan I knække koderne i kisten, finder I måske vej til hæder og ære – og hvem ved: guld

Deltagerne briefes i et fælles videomøde af spillederen. Herefter går de enkelte teams i deres egne virtuelle rum. Holdkaptajnen for hvert hold sidder fysisk i et lokale for sig selv. Helst på samme lokation. Hvis dette ikke er muligt, søger vi for, at holdkaptajnen får tilsendt en box til f.eks. hjemmekontor eller anden lokation. I dette lokale befinder sig fysiske rekvisitter, der skal anvendes. Hver holdkaptajn skal råde over en mobiltelefon samt en pc. Der skal være adgang til videomøderne fra begge enheder

Holdets  deltagere får undervejs i spillet tilsendt informationer, gåder og andet, der skal bruges for at løse opgaven og knække koderne. Enkelte informationer findes f.eks. ved hjælp af QR tags, skjulte links etc.

NÅR I KNÆKKER KODERNE I VORES ESCAPEBOX VIL I OPLEVE:

  • En intens og krævende team-aktivitet
  • Gennemtænkte udfordringer og flotte rekvisitter
  • Professionelle og virtuel afvikling

Holdkaptajnen med de fysiske rekvisitter kan kun bruge disse, hvis han får input fra de virtuelle hold-deltagere. På den måde sikrer vi, at holdet arbejder samme som team.Det vil – under aktiviteten – være et virtuelt gamemasterrum, som man kan besøge for at få clues og hints. Hvert clue koster på minutregnskabet.

Værd at vide

Denne Escapebox egner sig rigtig godt til virtuel afvikling, når I stadig gerne vil have en sjov og spændende personaleaktivitet – sammen hver for sig. Vi har ikke brug for opstillingsstid – og 10-15 minutter efter at aktiviteten er færdig, har vores spilleder ryddet op og forladt lokationen igen.

De mange opgaver er designet og tilrettelagt, så alle kan være med. Konceptet er grundigt afprøvet – og leveres naturligvis også på engelsk !