Kan I løse dette virtuelle mordmysterium. Find sporene, ledetrådene og kom med i forhørslokalet, inden I samler trådene.

Der er sket et mord på kontoret. Gennem sande – eller falske – udsagn fra de mistænkte og vidnerne, skal deltagerne forsøge at opklare, hvad der er sket, hvorfor det er sket, og ikke mindst hvem, der gjorde det. Her er masser af inspiration fra Escaperooms og TV-krimier. Vi har udviklet en sjov og mystisk virtuel event, der nemt lader sig afvikle på Teams, Zoom eller anden platform

Foruden afhøringerne får I masser af viden og spor i det materiale, som I modtager online undervejs i aktiviteten. Forhåbentlig knækker I udfordringerne.

Når I samler brikkerne til opklaringen, vil I opleve:

  • En spændende og nyskabende teamaktivitet
  • Et fængende og underholdende plot
  • Professionelle og anderledes online-afvikling via videomøder.

Aktiviteten er helt ideel som en (u)hyggelig afslutning på dagens møde, en god optakt til jeres aftenprogram. – eller en sjov fyraftensaktivitet.

Kontormysteriet egner sig perfekt som coronavenligt firma-arrangement, hvor deltageren logger på aktiviteten fra deres hjemmekontor, kontoret -eller hvor de nu befinder sig. Vores spilleder sørger for underholdende og smidig afvikling.

 

 

Værd at vide

Kontormordet er en virtuel team-aktivitet, der egner sig perfekt til afvikling gennem videomøder. For at skabe denne teamaktivitet har vi brugt flere af vores spidskompetencer: viden om team-udvikling, rollespil, mordmysterier og brug af teknologi!

Her kan alle være med. Ingen specielle egenskaber. Ingen special påklædning. Alle kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov og underholdende måde med en af vores veloplagte online-gamemasters.