Slotsdysten sjov og anderledes aktivitetsrunde, der passer perfekt, hvis I har brug for aktiviteter i historiske omgivelser på et slotshotel!

Med udgangspunkt i den lokale historie på det pågældende slot, tilbyder Eventsupport en anderledes og fleksibel firmaaktivitet. Her får I nogle sjove timer, der helt sikker tivl være en god optakt til aftenens selskabelighed og et godt indslag i jeres møde eller konference

Slotsdysten består af 4-6 aktiviteter, med en samlet varighed på ca. 2-3 timer. Gruppen bliver inddelt i hold, der skal dyste mod hinanden. Instruktørerne fra Eventsupport holder styr på regler og point, så vi til sidst kan kåre et vinderhold.

Alle aktiviteter tilpasses på forhånd jeres gruppe, så vi tager hensyn til alder og ønske til fysisk niveau. Eventsupport tilbyder en række forskellige øvelser og aktiviteter, der mikses til en sjov, tankevækkende og underholdende slotsdyst.

UNDER AKTIVITERNE I HISTORISKE RAMMER VIL I OPLEVE

  • Udklædte og dygtige instruktører med stort engagement
  • Tidssvarende rekvisitter
  • Underholdende aktiviteter, som appellerer til de fleste

Vores professionelle instruktører sørger for instruktion, motivation og alle nødvendige rekvisitter – samt sikrer en god og tryg afvikling af slotsdysten.

Læs mere om vores sjove aktiviteter, der er velegnede til afvikling på slotshoteller.

Værd at vide

Når man lader sig gribe af stemningen og kaster sig ud i legen med slottet som inspirerende kulisse, er Slotsdysten en fantastisk “legeplads”. Her kan alle være med – og man må gerne opføre sig helt anderledes end til daglig.

Dette giver gode mulighed for at se nye sider af kollegaerne, og hvem ved, måske kan disse ressourcer bruges i dagligdagen.