Eventsupport tilbyder teamtiserede teambuilding-aktiviteter på slotshoteller

Skal I holde jeres næste møde eller konference på et slotshotel?. Så er det oplagt at kombinere opholdet med en sjov og tilpasset aktivitet.

Hos Eventsupport er vi specialister i teambuilding og firmaevents på slotshoteller. Vi tilbyder en række sjove aktiviteter, der kan matche de flotte omgivelser, som slotshotellerne byder på.

Man kan måske være fristet til at vælge en traditionel teambuilding-aktivitet som man lige så godt kunne lave på hvilket som helst kursuscenter, men hvorfor ikke lade jer inspirere af omgivelserne og få en sjov tematiseret teambuildingoplevelse.

Vi gør en dyd ud af at implementere storytelling i vores teambuilding aktiviteter og på slotshotellerne får den lige en ekstra tand.

Udendørs aktiviteter på slottet

Foretrækker I udendørs oplevelser, er Slotsdysten et oplagt valg. I et middelalderligt tema, vil I blive stillet over for en række sjove og udfordrende øvelser, der sætter konkurrenceelementet i højsæde, og hvor deltagerne bliver udfordret på intellekt, snarrådighed, kreativitet, præcision, styrke og udholdenhed.

Med udklædte instruktører med stort engagement, tidssvarende rekvisitter og underholdende aktiviteter, som appellerer til de fleste, vil alle I gruppen få en sjov og mindeværdig oplevelse.

Indendørs mysterie-event

Er I til indendørs aktiviteter, er vores interaktive mordmysterium Kvinden på Værelse 310 helt oplagt. Et kvindelig på et hotelværelse. En række udsagn fra hotellets personale. Praktiske opgaver, som hjælper med opklaringen. Dette er ingredienserne i denne spændende indendørs aktivitet, hvor I som hold skal hjælpe med at løse mysteriet om Kvinden på værelse 310. Gys og gru, der egner sig til såvel teambuilding aktivitet i dagtimerne – eller sjov aftenaktivitet efter middagen.

Hvad med en sjov aktivitet under middagen?

Vil I derimod underholdes under middagen, kunne vores vanvittige morsomme mysterium-spil Baronessens Testamente være det helt oplagte valg. Hvis I skal holde en middag, som huskes længe efter, at I har rejst jer fra bordet, er Baronessens Testamente en fantastisk aktivitet, som involverer alle. Her får I anderledes teambuilding og en sjov social aktivitet.

I får alle en færdigskrevet rolle, som skal spilles under hele middagen. Alle deltagere er til stede ved auktionen over den afdøde baronesses arv, og alle får nogle missioner, som de skal sørge for. Bl.a. skal baronessens morder jo gerne findes. Der går sjældent mange minutter fra introduktionen til spillet er godt i gang.

Uanset hvilket slotshotel I vælger at holde jeres næste møde eller konference på, kan Eventsupport hjælpe jer. Vi kommer over hele landet – og udlandet for den sags skyld.

Skriv til os på info@eventsupport.dk, hvis I vil have et godt oplæg og et uforpligtende tilbud med en skarp pris. Vi tilbyder aktiviteter for grupper fra 10 personer til flere hundrede …

 

 

Vi tilbyder teambuilding på bl.a. Sophiendal SlotshotelVraa Slotshotel,Kokkedal Slotshotel, Store Restrup Slotshotel, Hvedholm Slotshotel, Sauntehus Slotshotel, Spøttrup Middeladerborg, Kragerup Gods, Hindsgavl Slot, Hotel Haraldskær, Hotel Bramslevgaard, Holckenhavn Slot … og mange, mange flere i ind og udland