Velkommen til Eventsupport, din partner når det kommer til sjove og effektive teambuildingaktiviteter på Knudhule Badehotel

Vi er specialiserede i at planlægge og gennemføre unikke teambuildingoplevelser, der hjælper med at styrke samarbejdet og booste motivationen hos dit sekretærteam. Vores erfarne team vil sørge for, at I har en uforglemmelig og spændende dag, hvor I kan lære hinanden bedre at kende og fået styrket jeres fælles mål.

Hos Eventsupport tilbyder vi en bred vifte af teambuildingaktiviteter, der kan tilpasses jeres behov og ønsker. Vores program inkluderer alt fra spændende mysterieevents til actionfyldte corporate events og virtuel teambuilding. Uanset hvilken aktivitet I vælger, kan I forvente en professionel tilgang, skræddersyede løsninger og en uovertruffen oplevelse.

Kontakt vores team i dag for at få mere information om vores teambuildingaktiviteter på Knudhule Badehotel .
Thomas Juul fra Eventsupport står klar til at hjælpe jer med at arrangere et skræddersyet arrangement, der passer perfekt til jeres teams behov og ønsker.

PROFILLØBET ER IDEEL OG EFFEKTIV TEAMBUILDING TIL ALLE VIRKSOMHEDER OG ORGANISATIONER, DER ARBEJDER MED PERSONPROFILER OG TEAMPROFILER.

Sådan bringer i person- og teamprofiler i spil!

ProfilLøbet giver jer en praktisk forståelse for værdien af jeres teamprofiler. Uanset om I arbejder med DISC, Insights, E-stimate eller andre farvekodede profilværktøjer, giver ProfilLøbet jer et fagligt godt afsæt til at arbejde professionelt med udvikling af medarbejdere og team.

Hvadenten I ønsker at skabe personlig udvikling for en eller flere medarbejdere, eller I vil forbedre samarbejdet og kommunikationen i jeres team, så har person- og teamprofiler en rigtig stor værdi. Især hvis I forstår at bringe profilerne i spil i dagligdagen

Læs mere:  https://www.eventsupport.dk/teambuilding/profilloebet 

HOTELLET ER PÅ DEN ANDEN ENDE. DER ER FUNDET ET LIG PÅ VÆRELSE 310

Hotellets personale er oprørte og forvirrede, men alle skyder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mordgåden.

Et kvindelig på et hotelværelse. En række udsagn fra hotellets personale. Praktiske opgaver, som hjælper med opklaringen. Dette er ingredienserne i denne spændende indendørs aktivitet, hvor I som hold skal hjælpe med at løse mysteriet om Kvinden på værelse 310.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på hotellets personale, og ved at sammenholde udsagn-ene og løse de praktiske opgaver, finder I forhåbentlig frem til morderen og forklaringen på det tragiske dødsfald.

Læs mere: https://www.eventsupport.dk/mysterieevents/kvinden-paa-vaerelse-310

STÆRKT INSPIRERET AF DEN STORHITTENDE TREND MED ESCAPEROOM OVERALT I VERDEN, HAR VI UDVIKLET ET SJOVT SETUP, DER ER SUPER VELEGNET TIL INDENDØRS AFVIKLING PÅ KNUDHULE BADEHOTEL

Hvert hold får udleveret en stor Escape Box , der er monteret med sprængstoffer – og nu går den nervepirrende kamp mod uret ind.  Vi har bragt alle vores kompetencer i spil og har sammensat opgaver, der udover at minde om de udfordringer man møder i et escaperoom, også appellerer til alle persontyper og læringsmetoder, så alle på holdet får lejlighed til at byde ind med løsningerne.

Læs mere: https://www.eventsupport.dk/mysterieevents/escapebox/

KONTAKT OS GERNE FOR MERE INFORMATION

Hvis du ønsker yderligere information om teambuildingaktiviter på Knudhule Badehotel, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Juul
Tlf: +45 25 94 61 37
thomas@eventsupport.dk

Vi ser frem til at samarbejde med jer og hjælpe med at styrke jeres konference- og kursusoplevelser på Knudhule Badehotel.