Tag med, når vi åbner Baronessens Testamente og får vished om hendes nådes sidste vilje – og samtidig løser et indviklet mordmysterium under middagen..

Hvis I skal holde en middag, som huskes længe efter, at I har rejst jer fra bordet, er Baronessens Testamente en fantastisk firmaaktivitet, som involverer alle. Her får I anderledes teambuilding og en sjov social aktivitet.

I får alle en færdigskrevet rolle, som skal spilles under hele middagen. Alle deltagere er til stede ved auktionen over den afdøde baronesses arv, og alle får nogle missioner, som de skal sørge for. Bl.a. skal baronessens morder jo gerne findes.

Der går sjældent mange minutter fra introduktionen til spillet er godt i gang.

I selskab med grever, baronesser og barylere vil I opleve:

  • En markant anderledes middagsoplevelse
  • Et nyt syn på kollegaerne
  • Mulighed for at udleve skuespillerdrømme, men også at kunne få en knap så fremtrædende rolle, hvis man ønsker det.

Det er klart, at oplevelsen bliver større, hvis man vælger et slotshotel eller andre steder med imponerende og historiske omgivelser, men spillet kan reelt spilles alle steder, hvor der er borde og stole. Vi hjælper naturligvis gerne med at finde den helt rigtig location.

Læs mere om vores sjove aktiviteter, der er velegnede til afvikling på slotshoteller.

Værd at vide

Hos Eventsupport er vi specialister i udarbejdelse og afvikling af sjove, overraskende rollespil og gådefulde mysterier.

Vores professionelle gamemasters sørger for den rette stemning, motivation og alle nødvendige rekvisitter. Hvis det ønskes, kan vi også sørge for middag og kostumer til deltagerne.