Eventsupport er specialister i teambuilding og firmaevents for store grupper fra 100 deltagere og op ...
Eventsupport er specialister i teambuilding og firmaevents for store grupper fra 100 deltagere og op …

“Vi er jo en stor gruppe. Er det noget I kan klare ?”

Vi bliver tit spurgt, om vi også kan håndtere store grupper til teambuilding og firmaaktiviteter. Lad os bare slå det fast med det samme: Vi er specialister i store grupper !

Netop i dag er vi i færd med at lave et oplæg til en af statens styrelser på en mysterie-event for op mod 1000 deltagere. Samtidig er vi i fuld gang med planlægningen af Vejdirektoratets personaledag “VD Dag” for over 600 deltagere, hvor Vingsted Hotel & Konferencecenter er valgt som lokation. Det bliver aldrig “business as usual” at planlægge og afvikle teambuilding og firmaevents for store grupper. Men det er det faktisk aldrig, når vi løser opgaver for vores kunder.

Vores aktiviteter er skalérbare

De fleste af vores aktiviteter og teambuilding-events er skalérbare – og egner sig til grupper fra 10-1000 deltagere. Tag gerne et kig på vores aktiviteter på hjemmesiden – og lad dig inspirere.

Er du på udkig efter en sjov udendørs mysterie-event til store grupper, kunne I måske løse mysteriet om “Mord i Midtbyen”. Er du mere til traditionel teambuilding er det måske “City Chase” eller “RessourceLøbet” der vil egne sig til jeres store gruppe.

Vi klarer også indendørs aktiviteter til store grupper

Også indendørs byder vi på sjov teambuilding i mysterieform. “KontorMysteriet” kan vi afvikle hjemme hos jer selv, mens “Kvinden på Værelse 310” bedre egner sig til afvikling på hoteller og konferencecentre. Vil I mærke følelsen fra et escaperoom, men er flere end de fem personer et sådan rum typisk kan rumme, skulle I prøve vores “EscapeBox”, som vi kan afvikle for op til 500 deltagere.

Vi giver gerne et godt bud og en skarp pris på jeres næste omgang teambuildig eller firmaevent for store grupper. Ring på 86893700 eller skriv på info@eventsupport.dk . Så skal du bare høre …

Referencer på store grupper: Middelfart Sparekasse, Vejdirektoratet, Jobcenter Esbjerg, CGI, Ørsted og mange flere